Over mij

Hoi, ik ben Franka,

Wanneer ik dit avontuur precies begonnen ben weet ik niet meer. Ik vraag me af of er ook wel echt een startpunt te noemen is. Het voelt voor me alsof het zo gegroeid is. 

Meer eerst iets meer over wie ik ben. Al meer dan 13 jaar ben ik getrouwd met (natuurlijk) de leukste man. En ik ben moeder van 2 leuke, knuffel graage jongens (ook al zullen ze dat nooit toegeven, want dat is niet stoer).

In de zoektocht naar de beste onderwijs voor onze oudste, kwam ik erachter dat niet alleen hij, maar ook ik toch echt wel hooggevoelig ben. Iets wat ik zelf, eerlijk gezegd, altijd zag als een mode dingetje van tegenwoordig.
Maar iets wat zeker niet op mij van toepassing zou zijn. Blijkt dat toch even heel anders te zijn!
En daar begint ergens mijn eigen spirituele ontwaken. Ook al heb ik wat moeite met deze term, toch denk ik wel dat dit het het beste beschrijft.

Er vielen (en vallen nog steeds) zo veel puzzelstukjes op zijn plek, bij zowel mijn zoons als bij mij (en zelfs bij mijn lekker nuchtere man).

Tijdens deze zoektocht werd onder andere mijn interesse gewekt voor edelstenen en heb hier een aantal jaar een webshop en winkel in gehad. En tijdens deze periode begon het voelen zich steeds meer te ontwikkelen.

En kwam er langzaam iets nieuws bij, wat al wel langer mijn interesse had. Maar waar ik nog wat sceptisch tegenover stond. Namelijk het leggen van kaarten (tarot kaarten).

Maar nadat ik ben aangemoedigd dit toch eens te gaan proberen.
En na veel oefenen en doen, kwam ik er toch wel een beetje tot mijn eigen verbazing achter dat ik dit best heel goed kan.

En dat talent wil ik natuurlijk heel graag met jullie delen.
Ik voel aan alles dat er nog meer aan zit te komen. Meer waarmee ik mensen kan gaan helpen om te helen en persoonlijk te groeien.

 

Liefs Franka

Mocht je graag meer willen weten of wil je mijn gewoon wat vragen of zeggen?