Klantenservice

Jazeker,

Als energetisch coach hou ik me bezig met de energie die jij bij je hebt. En kijk ik om het moment wat er voor jou nodig is. Dit kan een opstelling zijn, of een reiki behandeling. Maar soms is een gesprek al voldoende om een verandering/heling in gang te zetten.

Dat snap ik helemaal. Het is ook niet helemaal grijpbaar, waardoor ons hoofd daar wat van vind.

Geef zeker bij mij aan dat je het spannend vind. Dan hou ik daar rekening mee. En stel (vooraf) gewoon al de vragen die je hebt over mij en over een tarot reading. 

Heb je een concrete vraag/struggle/probleem en wil je daar meer inzicht op of gewoon een antwoord op. Dan is een tarot reading wel echt heel fijn om daar een antwoord op te krijgen.

Je zou voor jezelf dan kunnen afvragen of je dat live dan prettiger vindt, waardoor ik je gelijk op je gemak kan laten voelen en je direct je vragen kunt stellen.
Of dat een video van de tarot reading, die je vanuit je veilige huis of plekje op jou eigen gekozen moment kunt bekijken, dan fijner voor jou is.

Ik zeg hier natuurlijk ‘Heel serieus’ op. De kaarten geven voor mij weer welke energie er op dat moment speelt. Ik kan daar door middel van de kaarten woorden aan geven, zodat jij het begrijpt wat er precies speelt. Ik en de kaarten zijn op dat moment als het ware jou persoonlijke energie tolk.

En zoals ik wel vaker zeg ‘Energie liegt nooit!’

Staat jou vraag hier (nog) niet tussen.
Stel je vraag dan via het contactformulier.